Question
Reply
 
Honor Student
MSalim
Posts: 2
Member Since: ‎08-24-2013
Message 1 of 4 (188 Views)

compaq presario SR1215IL, No Display No Beeps

[ Edited ]

sir,

 

compaq presario SR1215IL, Product # PL426AA#ACJ

 

There is no display and no beeps.

disconnected HDD and other pheripherals including RAM just motherboard (MS-6577, Ver. 4.1and power supply but no beeps.

started with single RAM chip but no beep neither display

monitor works fine

fans spin (both)

could start the cpu from front panel button

could close the cpu from front panel button 5 seconds pressing.

would be highly oblidged if could get some help

Thanks

Distinguished Professor
AxshunJaxun
Posts: 2,594
Member Since: ‎01-29-2012
Message 2 of 4 (138 Views)

Re: compaq presario SR1215IL, No Display No Beeps

Hey MSalim, 

 

I'm sorry you're running into this display issue. You could try clearing the CMOS

 

Also did you try both RAM sticks individually in all slots?

 

 

Honor Student
MSalim
Posts: 2
Member Since: ‎08-24-2013
Message 3 of 4 (129 Views)

Re: compaq presario SR1215IL, No Display No Beeps

Thnx for the reply as to the sol. Yep cmos jumper had been cleared by me and RAM has been tested individually in both slots apart from that battery has also been taken out for 10 min and reinserted. But prob. Persists
Distinguished Professor
AxshunJaxun
Posts: 2,594
Member Since: ‎01-29-2012
Message 4 of 4 (104 Views)

Re: compaq presario SR1215IL, No Display No Beeps

I assume you've tried different VGA cables already. 

 

Also, the computer stays on even though it doesn't display anything, correct? It doesn't turn on for a few seconds and then power off, right?

 

 

 

You've troubleshot quite thoroughly. At this point, it's going to be the motherboard, either the VGA slot or video chip on the board, unfortunately.

 

 

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation