Post new question
Question
Reply
 
Honor Student
Posts: 3
Member Since: ‎07-12-2016
Message 1 of 5 (594 Views)

RGS 7.3.2 receiver : Can't un-check "Match Reciever Display resolution"

[ Edited ]
Product Name: RGS 7.3.2 receiver
Operating System: Microsoft Windows 7 (64-bit)

Hello,

 

 

I'm using RGS Receiver 7.3.2.

My PC is Elitebook 840 G3.

I can't un-check "Match Reciever Display resolution" in Setting -> Connection.

By default, it's checked and I can't do anything for it.

 

However I'd like to un-check it. Do you know how I can do it?

 

Regards,

Reply
0
Tutor
Posts: 12
Member Since: ‎08-04-2016
Message 2 of 5 (496 Views)

Re: RGS 7.3.2 receiver : Can't un-check "Match Reciever Display resolution"

Hello, I am with RGS Support.  I will see if I can replicate your issue, and get back with you hopefully tomorrow.

I work on behalf of HP
Honor Student
Posts: 3
Member Since: ‎07-12-2016
Message 3 of 5 (492 Views)

Re: RGS 7.3.2 receiver : Can't un-check "Match Reciever Display resolution"

[ Edited ]

Hello,

 

Here is the image for your reference.

It seems gray out.

Nothing happens even if I click the check.

 

2016-08-10_10-16-34.png

 

Regards,

 

 

Intern
Posts: 21
Member Since: ‎08-16-2016
Message 4 of 5 (419 Views)

Re: RGS 7.3.2 receiver : Can't un-check "Match Reciever Display resolution"

Some RGS settings, like "Match Receiver Display Resolution" must be edited before a conection is made. If a setting is grayed out, there is a good chance it is a setting that can only be changed before you make the RGS connection.

 

Also, you should be able to change the resolution of the remote machine while inside an RGS session. If the remote workstation is running Windows you can right click on the desktop and change the resolution, just as you would if you were sitting in front of that workstation.

 

Hope this helps

Highlighted
Tutor
Posts: 7
Member Since: ‎05-26-2016
Message 5 of 5 (212 Views)

Re: RGS 7.3.2 receiver : Can't un-check "Match Reciever Display resolution"

 

 

 

RGS is not always correctly detecting touch devices.  This issue will be fixed in release 7.3.2.  In the meantime, if you force RGS to use a desktop UI, this should fix your problem. 

 

 

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation