Post new question
Question
Reply
 
Tutor
Posts: 9
Member Since: ‎01-25-2011
Message 1 of 7 (1,692 Views)
Accepted Solution

my pavilion dv3 Remote is not working

windows 7 installed
Accepted Solution

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

Hi,


Which Version of Windows 7?

(32-bit or 64-bit)

64-bit is here

32-bit is here look in input devices (ENE CIR receiver driver)


Best regards,
erico

View solution in context
Posted from Facebook
Provost
Posts: 40,665
Member Since: ‎01-07-2009
Message 2 of 7 (1,622 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

Hi,

 


hammodi_005 wrote:
windows 7 installed

 

 

First thing I would check is the battery and then ensure that any software required for its operation is installed.

 

Best regards,
erico

You can say thanks for my assistance by clicking on the + in the purple thumbs up icon next to the Reply button.

If I have helped you to resolve your issue or answered your question, please click the Options link in the post that helped you and then click on the "Mark as Accepted Solution " button
Tutor
Posts: 9
Member Since: ‎01-25-2011
Message 3 of 7 (1,621 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

i couldn't find any software for that can u help me in that ?
Posted from Facebook
Provost
Posts: 40,665
Member Since: ‎01-07-2009
Message 4 of 7 (1,609 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

Hi,

I would actually need either the part number or the complete product name. Look at the barcoded tag on the bottom of you notebook. 

 

Best regards,
erico

You can say thanks for my assistance by clicking on the + in the purple thumbs up icon next to the Reply button.

If I have helped you to resolve your issue or answered your question, please click the Options link in the post that helped you and then click on the "Mark as Accepted Solution " button
Tutor
Posts: 9
Member Since: ‎01-25-2011
Message 5 of 7 (1,604 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

thanx erico, HP Pavilion Entertanment PC.... model# : Dv3t-2000
Posted from Facebook
Provost
Posts: 40,665
Member Since: ‎01-07-2009
Message 6 of 7 (1,595 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

[ Edited ]

Hi,


Which Version of Windows 7?

(32-bit or 64-bit)

64-bit is here

32-bit is here look in input devices (ENE CIR receiver driver)


Best regards,
erico

You can say thanks for my assistance by clicking on the + in the purple thumbs up icon next to the Reply button.

If I have helped you to resolve your issue or answered your question, please click the Options link in the post that helped you and then click on the "Mark as Accepted Solution " button
Tutor
Posts: 9
Member Since: ‎01-25-2011
Message 7 of 7 (1,587 Views)

Re: my pavilion dv3 Remote is not working

yeeeeeeeeeeeeeees thanks professor Erico, i have installed it & its working fine now
Posted from Facebook
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation