Question
Reply
 
gcc Top Student
Top Student
gcc
Posts: 5
Member Since: ‎07-04-2011
Message 1 of 7 (6,423 Views)
Accepted Solution

F5 refresh does not work

Windows 7 IE9.  Refresh F5 no longer (never did) work.  can anyone help me/

Associate Dean
Vidya
Posts: 6,290
Member Since: ‎07-17-2009
Message 2 of 7 (6,395 Views)

Re: F5 refresh does not work

IE9 has the refresh feature. Check the feature using the right-click content menu in any webpage. If it is not there, please post back. If it is there, I think there might be problem with F5 key. Please check the functionality of this key on any other application.

I am an HP employee.

Regards,
Vidya

Make it easier for other people to find solutions, by marking my answer “Accept as Solution” if it solves your problem.

***Click on "Thumbs up" button to the left side of my post to say thanks!***
Teacher
RobAld
Posts: 142
Member Since: ‎07-31-2010
Message 3 of 7 (6,391 Views)

Re: F5 refresh does not work

@ gcc

 

There are several ways of doing the Refresh that F5 does.   E.g. use the Refresh button in the Address bar.   However, there is only one way to do a cache-less Refresh and that requires a working F5 key, e.g. in order to press Ctrl-F5.   If your keyboard F5 is suspect you could try using the Onscreen Keyboard instead, e.g. Run... osk.exe  and click Ctrl and F5 on it.

 

 

HTH

 

Robert Aldwinckle
---

gcc Top Student
Top Student
gcc
Posts: 5
Member Since: ‎07-04-2011
Message 4 of 7 (6,380 Views)

Re: F5 refresh does not work

Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!  The right click worked fine as did the next solution of Contol F5

gcc Top Student
Top Student
gcc
Posts: 5
Member Since: ‎07-04-2011
Message 5 of 7 (6,377 Views)

Re: F5 refresh does not work

Thank you!!!!!!!!!!!!!  Control F5 worked great.

Student
rk123
Posts: 1
Member Since: ‎07-21-2012
Message 6 of 7 (5,119 Views)

Re: F5 refresh does not work

hello,

i just bought a new hp pavilion laptop, dv 6 and after using it for a few weeks, my f5 button stopped working. i was usin f5 and then suddenly when i went to press it again, it didnt work......im kind of concerned and need help quick. and i really need to be able to press the button.....thanks:smileysad:

Teacher
RobAld
Posts: 142
Member Since: ‎07-31-2010
Message 7 of 7 (5,115 Views)

Re: F5 refresh does not work

@ rk123

> i really need to be able to press the button.....

 

Try using the OnScreen Keyboard.   Run... (e.g. press Win-R and enter: )

 

osk.exe


 

---

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation