Question
Reply
 
Intern
amarquez
Posts: 2
Member Since: ‎12-13-2011
Message 1 of 1,514 (555,820 Views)

screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

My notebook say. Contact the web site above after running startup repair. It ran for about an hour and then screen has this web address. What can I do to get it working again. Not sure if it was the problem is.
Provost
DavidPK
Posts: 31,439
Member Since: ‎09-24-2010
Message 2 of 1,514 (555,771 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Hi,

 

Shut down the notebook.  Tap away at f10 as you start the notebook to enter the bios menu.  Under the Advanced or Diagnostic tab you should find the facility to run tests on both the Hard Drive and Memory.  Post back with the details of any error messages.

 

Regards,

 

DP-K

---------------------------------------------------------------------------

****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****


Microsoft MVP - Microsoft Windows Expert - Consumer

Intern
amarquez
Posts: 2
Member Since: ‎12-13-2011
Message 3 of 1,514 (555,657 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Boot device not found. Please install an operating system on your hard disk. Hard disk (3fo) F2 system diagnostics for more information please visit: www.hp.com/go/techcenter/startup
This is the error message that came up.
Thank you
Provost
DavidPK
Posts: 31,439
Member Since: ‎09-24-2010
Message 4 of 1,514 (555,627 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Hi,

 

Can you post back with the following.

 

1.  The full Model No. and Part No. of the notebook ( from the service tag underneath your notebook ).

 

2.  The full version of the operating system you are using ( ie Windows 7 32bit ).

 

3.  Is the notebook still under warranty?

 

Regards,

 

DP-K

---------------------------------------------------------------------------

****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****


Microsoft MVP - Microsoft Windows Expert - Consumer

Tutor
lavanlieshout
Posts: 3
Member Since: ‎12-17-2011
Message 5 of 1,514 (555,431 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Spoiler
 

I cannot get our computer to boot.  I always get the message:

-----

Insert windows installation disc and restart

File:  \Boot\BCD

Status:  0xc0000098

Info:  Windows Boot Configuration Data file does not contain a valid os entry

-----------

 

I have followed every possible path of options and the computer still does not boot and I get this same message.  I have tried using my Recovery disks with the same results.  Any suggestions??

lavanlieshout@gmail.com

Provost
DavidPK
Posts: 31,439
Member Since: ‎09-24-2010
Message 6 of 1,514 (555,417 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

@lavenlieshout,

 

What version of Windows are you using ( ie Windows 7 32bit )?

 

Regards,

 

DP-K

---------------------------------------------------------------------------

****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****


Microsoft MVP - Microsoft Windows Expert - Consumer

Tutor
lavanlieshout
Posts: 3
Member Since: ‎12-17-2011
Message 7 of 1,514 (555,414 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

I have Windows 7.

Provost
DavidPK
Posts: 31,439
Member Since: ‎09-24-2010
Message 8 of 1,514 (555,413 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Hi,

 

Do you know if it's a 32bit or 64bit installation?

 

If you're not sure, post back with the full Model No. and Product No. of the notebook ( from the service tag underneath your notebook ) - see Here for a further explanation.

 

Regards,

 

DP-K

 

 

---------------------------------------------------------------------------

****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****


Microsoft MVP - Microsoft Windows Expert - Consumer

Tutor
lavanlieshout
Posts: 3
Member Since: ‎12-17-2011
Message 9 of 1,514 (555,410 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

We have the 32 bit.

Provost
DavidPK
Posts: 31,439
Member Since: ‎09-24-2010
Message 10 of 1,514 (555,409 Views)

Re: screen says: www.hp.com/go/techcenter/startup

Hi,

 

If you don't already have one, use another PC to create a Windows 7 Recovery CD.  Download the relevant ISO from the links below.

 

Windows 7 32bit

 

You should use an application such as ImgBurn to burn the ISO to a CD - a guide on using ImgBurn to write an ISO to a disc is Here.  Once created, or if you already have this, insert the CD and restart to boot from it.  Select the Repair option.

 

Select the 'Repair your Computer' option and follow Option 2 in the guide on the link below to run Start-up Repair – you may need to run this 2 or 3 times.

 

http://www.sevenforums.com/tutorials/668-system-recovery-options.html

 

Regards,

 

DP-K

---------------------------------------------------------------------------

****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****


Microsoft MVP - Microsoft Windows Expert - Consumer

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation