Question
Reply
Student
Posts: 1
Member Since: ‎04-06-2011
Message 1 of 5 (3,067 Views)

HELP have all in one pavilion, wont turn on

My MS200 model ms213 Pavilion will not turn on, the little blue light comes on for a second when I push the button, but goes right off. It was fine last night when I went to bed. Please help

Reply
0
Associate Dean
Posts: 11,026
Member Since: ‎01-11-2010
Message 2 of 5 (3,040 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

Student
Posts: 1
Member Since: ‎07-28-2012
Message 3 of 5 (2,800 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

That document does nothing to address the issue of an all in one PC with a power brick. Same problem i'm having, and the light is lit on both the brick and back of the MS200.

Student
Posts: 1
Member Since: ‎02-14-2014
Message 4 of 5 (1,525 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

Hi

Have the same problem - I switched off the computer (All in one 200) in the evening and all fine but now when I wanted to turn it on there is a small blue light in front that blinks once but the computer does not turn on.  The green power supply light at the back is on.  Any help please as I do not seem to find a working solution thus far on these webpages?  (Had the computer for about three years and never before experienced this.)

 

Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎11-07-2012
Message 5 of 5 (248 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

I am having this same exact problem! With my all in one 1155! I can't figure out what to do! I click the power button it turns on then immediately turns off again. I hear the fan spin then shuts off.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation