Question
Reply
 
HP Administrator
DaniW
Posts: 780
Member Since: ‎11-10-2008
Message 1 of 20 (14,253 Views)

Looking for the iPaq forum?

[ Edited ]

A number of you are asking questions about HP iPaq products. There is an existing forum that can be found at the following link with a wealth of information

 

iPaq Forum 

 

Thanks & good luck!

DaniW
HP Forum Admin

--Say "Thanks" by clicking the Kudos Star in the post that helped you.
--Please mark the post that solves your problem as "Accepted Solution"
Honor Student
mryanaz
Posts: 2
Member Since: ‎08-07-2009
Message 2 of 20 (12,372 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

The iPAQ site is the slowest Forum site of any vendor I have seen in many years.  What server are you running to host the board?  An 80286 perhaps?  The quality of the site reflects very poorly on HP as a technology provider. 
Student
papo745
Posts: 1
Member Since: ‎02-09-2010
Message 3 of 20 (10,744 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

Hi I have an iPAQ 910 battery charge but do not spend 15 minutes when you start to download. It was very hot and this is not normal. I will answer calls when most of the time I send them back because I will not catch and gets frizzy. someone could help me.

Honor Student
fireblast1
Posts: 3
Member Since: ‎05-21-2010
Message 4 of 20 (10,053 Views)

Re: Looking for the iPaq forum? The IPAQ FORUM doen;t work

I was using the IPAQ FORUM  and was very satisfied .All  the sudden it stopped working on the date of 5-19-10. Whats up with that .i've been trying to use it for the past 2 days  and keep getting ,,post errors... Is it being worked on so customers can start using it again. Any one have a clue

Honor Student
fireblast1
Posts: 3
Member Since: ‎05-21-2010
Message 5 of 20 (10,041 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?Ok ,,so far no good

The ipaq forum is still not working. What is the problem with that

Student
cega0210
Posts: 1
Member Since: ‎05-28-2010
Message 6 of 20 (9,948 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

Are you sure?--please check it

Student
ljkrakauer
Posts: 1
Member Since: ‎08-14-2010
Message 7 of 20 (9,305 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

I clicked on the iPAQ forum link, and it took me to the "Business Support Forum".  The word "iPAQ" does not appear anywhere on that page.

 

I have a broken iPAQ 2215, and I'm trying to find out if I will be able to load my Collins translation dictionaries on a newer, WiFi-enabled iPAQ.

 

Student
roberton777
Posts: 1
Member Since: ‎09-16-2010
Message 8 of 20 (9,002 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

Hi. I "wiped clean" my iPAQ 111 from all data by mistake by leaving it connected to my Windows7 machine while setting up Windows Mobile6.1  on that computer. I do have the data on an XP machine. Can someone walk me through how to set it up again on the XP machine and transfer the data back to the iPAQ and then to the Windows 7 machine without losing the data on the XP machine?

 

Thanks

Student
F41-11402198815
Posts: 1
Member Since: ‎08-16-2010
Message 9 of 20 (8,634 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

thank a lot

Honor Student
EloItsMee
Posts: 3
Member Since: ‎11-09-2010
Message 10 of 20 (8,539 Views)

Re: Looking for the iPaq forum?

Hi, The iPAQ forum seems to be down right now, I get a page not found error, Is there anywhere else i can solve my iPAQ Hx2750 problem?

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation