vista and hp 5610 (1756 Views)
Reply
Honor Student
koot
Posts: 3
Registered: ‎08-20-2009
Message 1 of 8 (1,756 Views)
Accepted Solution

vista and hp 5610

I just bought a new computer with windows vista in it.  I am using the hp 5610 all in one printer.  When I hit the scan button I get a error on the

printer "no options selected", and cannot find a fix for this.  please help

PhD Student
smartfriend
Posts: 527
Registered: ‎11-17-2008
Message 2 of 8 (1,781 Views)

Re: vista and hp 5610

try this:

 

1. Unplug the USB Cable from the back of the printer.

2. Download the full feature software here: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=mp-47767-1&lc=en&dlc=en&cc=us&...

3. Install the downloaded software and plug-in the usb cable when prompted.

4. Try to scan.

 

 

Let me know if that works.

Please click on KUDOS if you find my solution helpful.
Honor Student
koot
Posts: 3
Registered: ‎08-20-2009
Message 3 of 8 (1,741 Views)

Re: vista and hp 5610

Thank you "smart friend" it worked great
PhD Student
smartfriend
Posts: 527
Registered: ‎11-17-2008
Message 4 of 8 (1,739 Views)

Re: vista and hp 5610

Your welcome. Please mark this as solved..
Please click on KUDOS if you find my solution helpful.
Honor Student
koot
Posts: 3
Registered: ‎08-20-2009
Message 5 of 8 (1,732 Views)

Re: vista and hp 5610

I am new to this forum, how do I mark it "solved"?
PhD Student
smartfriend
Posts: 527
Registered: ‎11-17-2008
Message 6 of 8 (1,705 Views)

Re: vista and hp 5610

Click on SOLUTION below KUDOS...And you might as well want to click on KUDOS...
Please click on KUDOS if you find my solution helpful.
Distinguished Professor
Kyle_W
Posts: 4,755
Registered: ‎04-26-2011
Message 7 of 8 (153 Views)

Re: Problem with Disply Brightness in my HP 655 Notebook - WINDOWS 7

BujarA, I replied in the other thread about your issue. Did you try the steps that I suggested there?

-------------How do I give Kudos? | How do I mark a post as Solved? --------------------------------------------------------
Signature
Student
Gewild
Posts: 1
Registered: ‎02-12-2014
Message 8 of 8 (36 Views)

Re: vista and hp 5610

I clicked the hyperlink, but the software isn't available. Can I find the solution on an other place.

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation