Question
Reply
 
Student
sascha
Posts: 1
Member Since: ‎02-25-2012
Message 1 of 7 (12,502 Views)

how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

Have a new HP PHOTOsmart Premium c310.Like to scan from printer to computer.Printer dos not connect to printer,will scan to

 SD Memorycard

Provost
banhien
Posts: 33,297
Member Since: ‎01-29-2009
Message 2 of 7 (12,466 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

Hi,

 

Please clarify how do you connect your computer to your printer ? Please refer to this, page #17:

 

   http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02516929.pdf

 

Regards.

 

BH
***
**Click the KUDOS thumb up on the left to say 'Thanks'**
Make it easier for other people to find solutions by marking a Reply 'Accept as Solution' if it solves your problem.
Student
36-46
Posts: 1
Member Since: ‎06-08-2012
Message 3 of 7 (11,803 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

how to scan to computer with c310 hp all in one?

Distinguished Professor
SeanS
Posts: 3,102
Member Since: ‎11-22-2011
Message 4 of 7 (11,487 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?


36-46 wrote:

how to scan to computer with c310 hp all in one?


Here are two articles on how to scan in Windows:

 

Scanning with HP Solution Center Software in Windows

How to Scan in Windows without Using HP Software

 

Best of luck!

Sean

-------------How do I give Kudos? | How do I mark a post as Solved? --------------------------------------------------------
Honor Student
joeconlan
Posts: 2
Member Since: ‎04-02-2013
Message 5 of 7 (6,965 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

I was able to scan from the screen on my printer but now that I have windows 8 it it telling me to try scanning from the computerrefer to documentation for detaild

Honor Student
joeconlan
Posts: 2
Member Since: ‎04-02-2013
Message 6 of 7 (6,962 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

I'll be back getting to late.

Student
soupden
Posts: 1
Member Since: ‎08-12-2013
Message 7 of 7 (4,788 Views)

Re: how do i scan from photosmart premium c310 to my computer?

photosmart does not recognize my computer. And won't recognize any of my other computers even though it prints from all 3. scans will not be transfered via wirless.

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation