Post new question
Question
Reply
 
Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎08-25-2017
Message 1 of 6 (975 Views)

dual cam support no longer saves second camera scan

Product Name: david 3d v5.2.0.790
Operating System: Microsoft Windows 7 (64-bit)

DAvid 3d sees 2 cameras, does not save both scans? 

I turn both cams on , both cams work and look good, however, only 1 scan is saved rather than 2. 

What am I missing here? 

Worked fine in 5.1

Reply
0 Kudos
Grad Student
Posts: 201
Member Since: ‎10-31-2016
Message 2 of 6 (945 Views)

Re: dual cam support no longer saves second camera scan

If you are scanning in stereo mode you will get a single scan as a result. In scanning menu choose "single scan" and put a check mark on extended view, you will have 2 scans as a result. 

I am an HP Employee

Original David Team Member

**Views expressed are my own**
Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎08-25-2017
Message 3 of 6 (936 Views)

Re: dual cam support no longer saves second camera scan

Thats the thing: the extended view doesn't show up anywhere. On any screen. 

Here is an idea: if there are 2 cams present, and they are both switched ON, just set it to be automatically in extended view. 

There are no plans for dual cams and increased accuracy are there? 

I used the extended view check in 5.1, but, in 5.2 its nowhere to be found. 

Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎08-25-2017
Message 4 of 6 (936 Views)

Re: dual cam support no longer saves second camera scan

Thats the thing: the extended view doesn't show up anywhere. On any screen. 

Here is an idea: if there are 2 cams present, and they are both switched ON, just set it to be automatically in extended view. 

There are no plans for dual cams and increased accuracy are there? 

I used the extended view check in 5.1, but, in 5.2 its nowhere to be found. 

noextendedscanavailable.jpg

Highlighted
Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎05-23-2017
Message 5 of 6 (898 Views)

Re: dual cam support no longer saves second camera scan

IIRC in 5.2 the "Extended View" checkbox does show up if you do a "Single Scan" but e.g. it does  _not_ show if you do a "Automatic Turntable".

 

I find this a bit annoying an regret (at least a little) the investment I made into the turntable...

Honor Student
Posts: 3
Member Since: ‎03-24-2017
Message 6 of 6 (358 Views)

Re: dual cam support no longer saves second camera scan

Can we go back to Version 5.1 if we want to save both camera scans?

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation