cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
DPD859
Level 1
8 5 0 1
Message 1 of 3
1,042
Flag Post

Solved!

Problems Logging Out

HP Recommended

I'm a new member, and I've been having difficulty logging out.  When I hover over the Logout link in the upper right hand corner of the page, it doesn't "activate" except for an extremely small portion of the link (which is how I was finally able to log out last night), but even that happens only occasionally (I'm not able to log out this morning).  Same thing for the Screen Name link right next to it, all the rest seem fine.

 

Is there another, non-intuitive way of logging out?

 

Will I be automatically logged out after a certain period of inactivity or if I leave the page or close my browser (Firefox 47.0.1, BTW)?

 

Please advise.

 

Thanks

0 Kudos
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Bill_F
Retired
Retired
2,200 2,012 147 323
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hey @DPD859

 

The links for your username, Logout, My Settings.... etc. should highlight and activate over the entire text, I just tested in FireFox and it appears to be working correctly for me.

 

As far as logging out of the community, for FireFox, closing your browser will log you out. 

 

Bill_F

Community Manager

I am an HP employee

View solution in original post

2 REPLIES 2
Bill_F
Retired
Retired
2,200 2,012 147 323
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hey @DPD859

 

The links for your username, Logout, My Settings.... etc. should highlight and activate over the entire text, I just tested in FireFox and it appears to be working correctly for me.

 

As far as logging out of the community, for FireFox, closing your browser will log you out. 

 

Bill_F

Community Manager

I am an HP employee

View solution in original post

DPD859
Author
Level 1
8 5 0 1
Message 3 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hi Bill,

 

It was a problem with my webpage font override in Firefox.  As soon as I checked the "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above" in the Options -- Content -- Fonts & Colors -- Advanced dialog box, everything is now working as it should.

 

Thanks for the push in the right direction...

 

Dan

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation