cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
CherylG
Level 17
44,714 38,155 3,357 11,483
Message 1 of 3
3,120
Flag Post

Serious Bug tonight

HP Recommended
Serious bug going on tonight.I had noticed another post with "bleep" in it and wondered what was up with it. While I was posting a Reply and hit preview mine came up with bleep in place of a chun of text.

I dropped down and retyped it_but grabbed a capture before previewing again to show what is "supposed" to be there and what is coming out.I thought we had attachment capabilty? Don;t see it now.

 

It did,btw, do the bleep agian when I posted here:

 

http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=OS&thread.id=2496

**Click Accept as Solution on a Reply that solves your issue**
***Click the Thumbs-Up button as a way to say Thanks!***

0 Kudos
2 REPLIES 2
ThatGarenGuy
Retired
Retired
609 340 32 803
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Wow!!! Fixed it....

I added two words to the profanity filter. The problem is that I used a wildcard within the string of characters. Like if I wanted to watch for Ga*en, it was deleting every line of text that started with Ga and ended with en...

 

Hope it is better.

 

GarenT

I worked for HP.
0 Kudos
CherylG
Author
Level 17
44,714 38,155 3,357 11,483
Message 3 of 3
Flag Post
HP Recommended

Thanks! Hope the posters don't think we were "bleeping" at them. :Surprise:

 

Btw, didn't we have the ability to post attachment previously_or am I just thinking of BSF?

**Click Accept as Solution on a Reply that solves your issue**
***Click the Thumbs-Up button as a way to say Thanks!***

0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation