cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Rixander
Level 7
1,033 994 33 154
Message 1 of 5
446
Flag Post

picture post failure on Edge

HP Recommended

i am running into this problem on MsEdge the browser for windows 10 and i am unable to provide the picture to upload from my pc and i had to exit and then go to internet explorer to do this and here is the Screen Shot to show you what it is doing 

 

from the Screen Shot it will show you the faded after clicking " insert image "

 

hp picture post failure 001.PNG

Please provide Kudos to whom has provided answers or
good points or advice..
Aslo if the questions or issues solved please check it
"Accepted"
Thanks and you are welcome _____ Rick
0 Kudos
4 REPLIES 4
WyreNut
Level 15
16,243 15,001 1,039 2,096
Message 2 of 5
Flag Post
HP Recommended

Hello, and Welcome to the HP Support Community!

 

Did you try using the "Browse" function to locate the file?  I noticed in your screen cap that it's blank.

 

WyreNut

-------------------------------------------------
I am a Volunteer here, not employed by HP.

You too can become an HP Expert! Details HERE!


If my post has helped you, click the Kudos Thumbs up!
If it solved your issue, Click the "Accept as Solution" button so others can benefit from the question you asked!
0 Kudos
Rixander
Author
Level 7
1,033 994 33 154
Message 3 of 5
Flag Post
HP Recommended

screen cap blank ? not sure what you refering to but i did the exact same on ie no problem just the edge would not process

 

and this is on windows 10

 

i have always used the browse function to locate and i selected the picture which is shown on the screen shot at the lower section and it is the intended picture i wanted to post 

Please provide Kudos to whom has provided answers or
good points or advice..
Aslo if the questions or issues solved please check it
"Accepted"
Thanks and you are welcome _____ Rick
0 Kudos
WyreNut
Level 15
16,243 15,001 1,039 2,096
Message 4 of 5
Flag Post
HP Recommended

@Rixander wrote:

screen cap blank ? not sure what you refering to but i did the exact same on ie no problem just the edge would not process

 

and this is on windows 10

 

i have always used the browse function to locate and i selected the picture which is shown on the screen shot at the lower section and it is the intended picture i wanted to post 


The picture you posted is known as a "screen capture" or "screen cap" for short...

 

In it, the text box next to the "Browse" button has nothing inside it - ergo it's "blank".

 

Just trying to help fix this issue.

 

I've already run into some strange issues with Win 10 and this Forum software.  Cut and Paste via the right-click button fails often.

 

The solution may lie with the lithium company having to update this Forum software!

 

WyreNut

-------------------------------------------------
I am a Volunteer here, not employed by HP.

You too can become an HP Expert! Details HERE!


If my post has helped you, click the Kudos Thumbs up!
If it solved your issue, Click the "Accept as Solution" button so others can benefit from the question you asked!
0 Kudos
Rixander
Author
Level 7
1,033 994 33 154
Message 5 of 5
Flag Post
HP Recommended

that maybe possible the hp forum or edge it self too since it is a new browser

 

so far texting and editing i have seen that i can do at this time

 

 

i have not checked to see if ie does the same but in the browse text box if i am not mistaken it is always blank once i get my picture that i selected

 

 

i am sure it will get all sorted and fix soon hopefuly

 

 

Please provide Kudos to whom has provided answers or
good points or advice..
Aslo if the questions or issues solved please check it
"Accepted"
Thanks and you are welcome _____ Rick
0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation