Locked topic

This topic has been locked due to inactivity for a long period of time. If you have a question, please create a new topic by clicking here.
shreyesshreyes Honor Student
Honor Student
3 0 0
Message 1 of 5
304
Flag Post
HP Recommended

Solved!

3.0 ports not working...

500-a82in
Microsoft Windows 7 (64-bit)
Please get me my 3.0 drivers....
PCI Id's are

PCI/VEN 1022&DEV_7814&SUBSYS_2B05103C&REV_01
PCI/VEN 1022&DEV_7814&SUBSYS_2B05103C
PCI/VEN 1022&DEV_7814&CC_0C0330
PCI/VEN 1022&DEV_7814&CC_0C03

There are yellow exclamation in device manager.
4 REPLIES
Provost Provost
Provost
22757 3102 7498
Message 2 of 5
298
Flag Post
HP Recommended

Solved!

3.0 ports not working...

Shery.

 

Try this one.

 

https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Control...

 

REO

****Click the Blue thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
Microsoft Registered Refurbisher and Registered Microsoft Partner
0 Kudos
Provost Provost
Provost
99222 13583 20937
Message 3 of 5
295
Flag Post
HP Recommended

Solved!

3.0 ports not working...

Hi:

 

You need the AMD USB 3 drivers.

 

Download and install the first driver listed on the webpage and restart your PC.

 

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%207%20-%2064

shreyesshreyes Honor Student
Honor Student
3 0 0
Message 4 of 5
276
Flag Post
HP Recommended

Solved!

3.0 ports not working...

Thanks for you help sir ......
0 Kudos
Provost Provost
Provost
99222 13583 20937
Message 5 of 5
264
Flag Post
HP Recommended

Solved!

3.0 ports not working...

You're very welcome.

0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation