cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Wesley10
New member
1 0 0 0
Message 1 of 2
147
Flag Post

No video from any ports

HP Recommended
ENVY 750-114
Microsoft Windows 10 (64-bit)

I recently moved to another house. I tried to set up the computer, and I did not get a video signal on the VGA port from the graphics card I installed a while ago. (PNY GT730)

I checked on all three HDMI ports on the computer, and I still didn't see anything on the TV.

The TV recognizes that something is plugged in, and is on, but either can't decode the signal or can't find a signal in the first place.

Moreover, no power was being delivered to any USB ports. I'm starting to think this problem goes deeper than the graphics card.

1 REPLY 1
Grizzlys2k
Level 7
319 315 30 54
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

try to do a BIOS reset...by taking out the Cmos battery...or using the jumpers on your motherboard and see if that helps in any way...its strange you dont have signal on either port...VGA should have worked with no issues...

 

Mike
HP Pavilion 590-p0026nq, Core i7-8700, 8GB, 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1060+Samsung 970 Evo Plus 256 GB NVMe
Was this reply helpful? Yes No
Warning Be alert for scammers posting fake support phone numbers and/or email addresses on the community. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on "Flag Post".
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation