cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
This topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
Highlighted
New member
1 0 0 0
Message 1 of 2
3,049
Flag Post
HP Recommended

After reboot T520 thin client resets to factory default

HP t520 Flexible Thin Client
Linux

Hi,

 

After reimaging our T520/T510 Thin Client devices with the current HP ThinPro OS T6X52011 Rev.1
5 Jun 2015, after rebooting the devices some return with factory default settings. All settings are lost. This does not occur after every reboot, it can take 5-20 reboots of a device before it happens. There have been over 25 occurences of this. Is there a setting or something else that needs to be change? or is this a fault in the device HW?

We have over 250 devices and 10% device reset is not good!!

 

Our T620 devices also reset to factory as well and these are set up with the default image that came on the device!!

If you need more information please let me know.

 

Any assistance would be appreciated

 

Thanks

 

0 Kudos
1 REPLY 1
Highlighted
New member
1 1 0 0
Message 2 of 2
2,677
Flag Post
HP Recommended

After reboot T520 thin client resets to factory default

We are having the same issue - Intermittent- So far I have found that CMOS battery is less than 2.6 V with 100 ohm load, but that was not the issue- still happenned after battery was swapped and did a reboot after building.

 

T520

Bios L41 v01.06

HP ThinPro OS T6X52011

 

0 Kudos
This topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation