cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
destracke
New member
4 1 0 0
Message 1 of 2
762
Flag Post

Thin-Client t610 Plus "No boot device" ocassionally

HP Recommended
HP t610 PLUS Flexible
Other

Dear community,

we are using ~60 HP t610 Plus Thin Clients in a computer pool that connect via HP ThinPro to a Citrix farm. In ordner to manage the clients we use the Software HP Device Manger (4.6). When we restart all Thin Clients via HPDM remotely, approximately 5-10% of these hang on boot with the message "No boot device" found. Even after a soft reset (ctrl+alt+delete) the same message appears. The only way to boot the clients into the OS is to shut them down completely and power them on again.

 

Each client has a 16GB SATA drive with HP ThinPro installed on it. For me it seems that this device is sometimes not found on boot. Bios Version in use on all clients is 1.16 (K30). Anyone else got this problem and can it be fixed by a bios upgrade?

 

Thank you very much for your help!

 

Best regards

Dennis

0 Kudos
1 REPLY 1
mdklassen
Level 12
11,043 11,017 577 1,688
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

From: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=5226524

 

HP Thin Client System BIOS (K30 BIOS) (International)  
Download: 1.16 Rev. A 3 Jul 2013 
Previous: 1.14 Rev. A 3 May 2013 

 

I have no idea whether this BIOS update will address your issue.

 

0 Kudos
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation