Highlighted
gnjb Honor Student
Honor Student
3 0 0
Message 1 of 4
144
Flag Post
HP Recommended

Sequencer Keyboard - Keyboard light after boot/reboot off

HP Omen by
Microsoft Windows 10 (64-bit)

Hi all,

 

bought a  OMEN by HP Sequencer keyboard. 

Omen command center was installed automatically by win10.

 

Every time after starting or rebooting my pc the lightning of the keyboard is off.

Once I start Omen command center manually the lightning gets switched on like configured in OCC.

 

Is there any way to start the keyboard light automatically without having to start Omen command center?

 

thanks and best regards

 

GNJB

 

 

 

3 REPLIES
gnjb Honor Student
Honor Student
3 0 0
Message 2 of 4
135
Flag Post
HP Recommended

Sequencer Keyboard - Keyboard light after boot/reboot off

Ok, played a bit more.

 

The issue above only happens when choosing the static theme.

When choosing one of the "animation" themes, the lightning is on after boot/reboot.

 

Known issue? Will this be fixed?

Reply
0 Kudos
Dean Dean
Dean
7952 685 2188
Message 3 of 4
123
Flag Post
HP Recommended

Sequencer Keyboard - Keyboard light after boot/reboot off

Hello @gnjb

The Sequencer keyboard is still reletivly new so I doubt its a known issue. But I will let the people at HP know about it.

Thanks for the info.

 

 

Reply
0 Kudos
gnjb Honor Student
Honor Student
3 0 0
Message 4 of 4
114
Flag Post
HP Recommended

Sequencer Keyboard - Keyboard light after boot/reboot off

Thanks Photoray,

 

I opened a case with support (5024302130).

 

I checked the keyboard with another PC and was not able to reproduce this issue. With the other PC the keyboard lights in both "static" and "animation" theme worked fine. In both modes the keyboard lights up once the PC is powered on, lights go off for a short period "between" bios and Windows loading. But it is fine afterwards.

 

With my PC the lights in static mode are not turned on when powering on the PC. In animation mode they behave like above. On - short off - on. 

So I don't think it is related to some bios usb port power settings!?

 

Hope support can help to debug.

 

regards

 

gnjb

 

Reply
0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation