• ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
  • ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
Be the first to explore and join the conversation on our brand-new Poly Support Community Blog, Click here It's live now!!
HP Recommended

Hello,

 

we have a number of Group Series 500 devices of ver 4.02. Some of them have issues  to produce content audio in a local room when sharing content over VGA + 3.5 mm audio input. At the same time both far and near ends hear content audio when sending over HDMI, so all cables are OK.

 

On audio meters page we can see signal from 3.5 mm input and it is heard on far end. Again audio cables are OK.

 

Any ideas how to get content audio  in local room?

3 REPLIES 3
HP Recommended

Hello, 

 

So I did a setup with VGA video and 3.5 mm audio and got local audio. The only difference is my system is running 4.1.1. You might have to get a support ticket opened with support on this issue. 

HP Recommended

Thanks Russel for confirming it should work. Actually as I said we have only some of systems not having local content audio. Other systems with the same version have it.

 

We are in the process to set a new firmware baseline fro all codecs in all countries, but till then what actions we can take to identify the reason?

Does it matter if we have Soundsrtucture connected to handle HDX ceiling Mics and output to monitors speakers? With HDMI all is working fine..

 

we have opened a ticket to Polycom thorugh our third party support company but no feedback yet...

HP Recommended

Just want to inform that upgrade to 4.1.1.1 did the trick. Now it's working

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.