• ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
  • ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
Be the first to explore and join the conversation on our brand-new Poly Support Community Blog, Click here It's live now!!
HP Recommended
// cross post: not sure if I did posted it in correct location for the first time - Video Endpoints
 
Situation is quite strange on my end, and I can't provide much details what is happening.
 
I have 5 different cases when I'm calling my Employer (with and without firewall turned on - on computer and router side).
 
Cases (these issues can occur one after the other - one call after the other, or can be repeated during of a period of calls):
  1. when trying to connect, Polycom says "An error occurred during connection" and is shutting down (closing it self).
  2. when trying to connect, Polycom says that the firewall is blocking inbound traffic (even when firewall is turned off)
  3. when connected my voice is transferred to the other end, but the voice from Employer is not transferred to my side
  4. when connected everything works
  5. when trying to connect, I'm waiting and waiting, and waiting for the answer on Employer side (30-60-90 and seconds) without results
 
This 5 cases can all occur in a period of 15 minutes.
 
It started to be like that in December, the only thing that has changed on my side is:
  • FLEX update from Adobe
  • Update of Telepresence to 1.0.4
 
 
Any help would be appreciated!
 
Polycom: Telepresence m100 1.0.4.19940_4151
SIP: turned off
NAT: turned off
WebCam: Microsoft LifeCam Cinema
Mic: Plantronics
Win7 64bit and Win8 64bit (same issue on both)
Router: Linksys EA6500
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.