Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
Seize the moment! nominate yourself or a tech enthusiast you admire & join the HP Community Experts!
Check some of the most frequent questions about Instant Ink: HP INSTANT INK, HP+ PLANS: INK AND TONER.

Check out our Black or Color Ink Not Printing, Other Print Quality Issues info about: Print quality and Cartridge Issues.
HP Recommended
HP LaserJet MFP M236dw Printer

Проблема в критичній помилці "49" на принтері LaserJet M236dw.

Принтер придбав на початку травня 2023 року в офіційного дилера в Україні місто Запоріжжя. 11 травня 2023 року я зареєстрував свій пристрій і почав ним користуватися.

Під час використання я періодично стикався з помилкою "49", яка була вирішена за допомогою алгоритму, описаного за цим посиланням https://h30434.www3.hp.com/t5/Printers-Knowledge-Base/Error-updating-Firmware-on-Laserjet-models-Err...

Приблизно в червні 2024 року, через місяць після закінчення гарантійного терміну, помилка «49» стала постійною, і будь-які рекомендації щодо її вирішення не допомогли.

Після консультацій на форумах підтримки HP, звернення до регіонального представника HP в Україні за телефоном 380800503138, консультації в майстернях по ремонту принтерів стало зрозуміло, що проблема пов'язана з прошивкою принтера.

Але я не можу вирішити цю проблему, тому що HP не постачає необхідні запчастини, зокрема, за словами спеціалістів, необхідну плату форматера та блок живлення до неї.

Під час подальших досліджень я виявив, що кілька користувачів повідомили про ту саму проблему з цією моделлю. Це переконливо вказує на те, що принтер має конструктивний дефект або дефект мікропрограми, що призводить до збою після заправки тонера. Принтер не повинен вийти з ладу лише через стандартну процедуру обслуговування.

Оскільки я завжди довіряв HP як надійному бренду, я надзвичайно розчарований ситуацією. Зараз у мене майже новий принтер, який повністю непридатний через явний дефект виробника.

Я прошу HP вирішити цю проблему або запропонувати офіційну програму ремонту незалежно від статусу гарантії, оскільки це, здається, систематичний дефект у вашому продукті. Буду вдячний за термінову відповідь із можливими рішеннями.

1 REPLY 1
HP Recommended

Hey @AndreyTim 

Hope you are doing fine!

Thank you for visiting our English HP Support Community. It would be ideal if the post was in English, so that other HP product users like you can also benefit from the information provided here. To ensure a quick response, it would be advisable to post your question in English.

We understand that English is not your primary language, so we advise you to use an on-line translator of your choice to post in the language of our Community.

Thank you for your understanding.

Regards

Akhi_H
I am an HP Employee
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.