cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
norsvg
Just joined
1 0 0 0
Message 1 of 1
309
Flag Post

Thin clients connected to Z820 workstation / or dedicated blade servers with MASSIVE lag (RGS)

HP Recommended

Hi, we have 17 thin clients connected to their own dedicated Z820 workstation or Blade with  good specs(96gb mem etc) but everytime you move a open window/program its so incredible slow. Its just like you have a massive lag, and the window floats on its own when you try to move it.  Even when you stop moving the pcmouse, the window is still floating around. Have tried changing the update rate. Drivers are up to date, we have installed SSD flash discs or SSD discs on the thin clients but nothing helps! We where running version 6.x early last year, and are on 7.x now. Still the same.

 

Network is 10gig and thin client/workstation/blade are in the same building/same LAN

 

Is there any ports or services we have to turn on to speed things up? Or anything else we can do? This isnt good enough.

0 Kudos
Tags (1)
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation