Question
Reply
 
Student
Posts: 1
Member Since: ‎04-06-2011
Message 1 of 6 (4,726 Views)

HELP have all in one pavilion, wont turn on

My MS200 model ms213 Pavilion will not turn on, the little blue light comes on for a second when I push the button, but goes right off. It was fine last night when I went to bed. Please help

Reply
0
Dean
Posts: 12,389
Member Since: ‎01-11-2010
Message 2 of 6 (4,699 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

[ Edited ]

Here are some troubleshooting tips for no startup.

 

http://support.hp.com/us-en/document/c01884928

Student
Posts: 1
Member Since: ‎07-28-2012
Message 3 of 6 (4,459 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

That document does nothing to address the issue of an all in one PC with a power brick. Same problem i'm having, and the light is lit on both the brick and back of the MS200.

Student
Posts: 1
Member Since: ‎02-14-2014
Message 4 of 6 (3,184 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

Hi

Have the same problem - I switched off the computer (All in one 200) in the evening and all fine but now when I wanted to turn it on there is a small blue light in front that blinks once but the computer does not turn on.  The green power supply light at the back is on.  Any help please as I do not seem to find a working solution thus far on these webpages?  (Had the computer for about three years and never before experienced this.)

 

Top Student
Posts: 5
Member Since: ‎11-07-2012
Message 5 of 6 (1,907 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

I am having this same exact problem! With my all in one 1155! I can't figure out what to do! I click the power button it turns on then immediately turns off again. I hear the fan spin then shuts off.
Student
Posts: 1
Member Since: ‎05-02-2016
Message 6 of 6 (572 Views)

Re: HELP have all in one pavilion, wont turn on

Help!  My two year old HP all-in-one won't turn on.  Took to Staples and they said it was the motherboard and that it would cost more  to repair it than to buy a new computer.  This is extremely disappointing considering that this is a relatively new computer.  Is there anything else that could be causing the problem?

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation