cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
chetankeni
New member
2 0 0 0
Message 1 of 2
777
Flag Post

Issue while Installing HP NNMi and HP NA on same server

HP Recommended

Hi Experts,

 

I want to install HP NNMi 10.x and HP NA 10.x on same server (windows). so i have installed NNMi succesfully with default ports, post NNMI have installed NA on the same server.  As HP NA doesn't ask to modify the ports while installation, The NNMi by default ports gets conflict with HP NA and hence jboss  service of NNMi is not starting .

 

Need your help / suggestion in modifying the HP NA ports (exact path /steps).

 

Thanks in advance

 

Regards,

Chetan Keni

0 Kudos
1 REPLY 1
Dennis_Handly
Level 7
1,515 1,503 30 63
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

The correct company for NA is Hewlett Packard Enterprise:

http://community.hpe.com/t5/Network-Automation-Support-and/bd-p/sws-NA_SUP

0 Kudos
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation