cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
esternot
Level 2
13 11 1 1
Message 1 of 3
740
Flag Post

Solved!

Cannot edit or post replies to threads via Google Chrome v39

HP Recommended

To whom it may concern:

 

The WYSIWYG reply text box does not appear when attempting to edit or reply on a thread in Google Chrome version 39.

Respectfully,


Eric Sternot

0 Kudos
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
banhien
Level 19
Level 19
92,618 92,496 11,971 25,526
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hi,

 

Have you reported this to Google yet ? They may help you.

 

Regards.

 

Updated: I don't use Chrome but for this thread I downloaded Chrome and installed to this machine. I'm editing post and replying posts right now. I can't see what the problem is.

BH
***
**Click the KUDOS thumb up on the left to say 'Thanks'**
Make it easier for other people to find solutions by marking a Reply 'Accept as Solution' if it solves your problem.



View solution in original post

2 REPLIES 2
banhien
Level 19
Level 19
92,618 92,496 11,971 25,526
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hi,

 

Have you reported this to Google yet ? They may help you.

 

Regards.

 

Updated: I don't use Chrome but for this thread I downloaded Chrome and installed to this machine. I'm editing post and replying posts right now. I can't see what the problem is.

BH
***
**Click the KUDOS thumb up on the left to say 'Thanks'**
Make it easier for other people to find solutions by marking a Reply 'Accept as Solution' if it solves your problem.



View solution in original post

esternot
Author
Level 2
13 11 1 1
Message 3 of 3
Flag Post
HP Recommended

Weird. It's working now on the affected thread and this one. Moot point now, I guess. 😛 Thanks for following up.

Respectfully,


Eric Sternot

0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation