cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
kiomon
New member
1 0 0 0
Message 1 of 2
681
Flag Post

RGS no audio

HP Recommended
Microsoft Windows 10 (64-bit)

Hi! We have a new computer with a Nvidia Quadro RTX 5000, and we have HP RGS set up, but when on the RGS connection the audio does not work. When we directly connect to the workstation it works fine with audio. Just the remote connection with RGS doesnt work. it says "No Speakers or Headphones are plugged in". Does anyone have any ideas?

 

Yes we have enabled audio

We have installed the latest drivers across the computer

We have the latest sender and receiver software (Z Boost)

 

Any help would be appreciated. It works fine on all of our other stations. But i am wondering if it is something with the Quadro...

1 REPLY 1
Lizzy_G
Level 5
Level 5
120 117 17 19
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

Hi Kiomon,

 

I've attached the User's Guide to help you troubleshoot your issue. You will find lots of information regarding audio configuration and playback through RGS.

Hope that helps.

 

Thank you.

------------------------
I work on behalf of HP.
0 Kudos
Warning Be alert for scammers posting fake support phone numbers and/or email addresses on the community. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on "Flag Post".
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation