Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
Join the HP Community Solve‑a‑thon | Help Others & Share Your Solutions | Live on Zoom | 2:30 PM to 2:30 AM IST | Every Wednesday Click here to know more
HP Recommended
HP Pavilion Gaming 15-dk2000 Laptop PC (2P2A0AV)

7Sir I have a very big problem and I want to speak türkish because my english isn't enough to explain 

Merhaba iyi günler hp pavilion gaming 15 dk2084nt (68N59EA) modeli bir laptop bilgisayarım var konuyu tamamıyla açıklamak istiyorum. Ben gemide çalışıyorum gemide jenaratör tarafından elektrik sağlanıyor. 2 3 gün önce güncelleştir ve kapat seçeneğini seçtim ve bilgisayarım açık şekilde güç kablosunu çekerek yerine koydum ekranı açıktı. Dün ise bilgisarı açtığımda kabloyu takmama rağmen şarj almıyordu pilim 80 civarında vardı ama ne bir şarj olma ışığı ne de şarj göstermiyordu  hp support assistden taradığımda güç kablosunu görmediğini fark ettim turuncu ışık 3 saniyede bir yanıp sönüyordu bilgisayar kapalıykende saniyede yanıp sönüyordu videoları var atabilirim. Yapay zekaya danıştım EC çipinin akımdan dolayı kendini korumaya aldığını söyledi ama gemideki başka bilgisayarlara bişe olmazken neden benim bilgisayarımda böyle bişe oldu anlamadım kapatıp 30 40 saniye güç tuşuna basılı tuttum olmadı pili söktüm sadece kabloyla açmaya çalıştım olmadı şimdide bilgisayarın şarjı komple bitti hiç ekran açılmıyor şarjda olmuyor şarj kablosunu sök tak sök tak yapınca bazen yanıp sönüyor bazende 5 saniye boyunca şarj oluyor gösteriyor sonrada komple sönüyor ve birdaha yanmıyor farklı bir bilgisayardan usb belleğe bios yazılımı yükledim ama bilgisayar o ekrana gelesiye kadar geri kapanıyor şarjı yetmiyor. Gerçekten hiç bir çözüm yok mu ne yapmam lazım  win+B yapsam dahi flash boot block yarıda kesiliyor lütfen yardımcı olun. 

Thanks for everything have a nice day.

20260821_210203.jpg20260821_210203.jpg

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.
-->