• ×
  Information
  Need Windows 11 help?
  Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.Windows 11 Support Center.
 • post a message
 • ×
  Information
  Need Windows 11 help?
  Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.Windows 11 Support Center.
 • post a message
HP Recommended
ASUS Vivobook 17
Microsoft Windows 10 (64-bit)

Tuli taas sininen näyttö käynnistyksessä.  Tein tietysti päivitykset ym neuvotut.  Mutta aloin myös katsella, että mitä sovelluksia on käynnistyksessä.  Siellä on joku outo Touch Based UI Native Starter.  Siinä häämötti kuvakkeessa samsung tulostimen kuva.

Etsin netistä ja  huomasin, että se voi olla myös joku haitallinen juttu.

Se  touch based  UI  Native Starter lymyilee Samsung kansiossa, ja nimenomaan samsung stylish pack ajureissa.

Poistin koko tulostimen ja sen ohjelmiston.  Hävisi sen kuvakkeen häämötys,  mutta  käynnistyksessä käytettäviin sovelluksiin jää se mokoma Touch Based UI , jota ei saa poistettua.  Haulla C-asemalta sitä ei kuitenkaan löydy, mutta se on käynnistyksessa olevalla listalla.  Varsinaisesti sitä ei löydy sovellukset listalta, joten  ei voi poistaa  lisää tai poista sovelluksella.  Mikä see on, ja miten pääsen moisesta eroon?

1 REPLY 1
HP Recommended

HiThank you for visiting our English HP Support Community. We advise you to post your question in English to insure a quick response for the Community.This can also help other users to take advantage of your post, in the case they have the same question.Thank you for your understanding.Regards,

I work on behalf of HP.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.