-
×InformationNeed Windows 11 help?Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
Windows 11 Support Center. -
-
×InformationNeed Windows 11 help?Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
Windows 11 Support Center. -
- HP Community
- Notebooks
- Notebook Software and How To Questions
- Graphic Driver sorunu...

Create an account on the HP Community to personalize your profile and ask a question
03-05-2021 04:49 AM
Selamlar sorun şu amd a10 9600p R5 Graphic + R7 M440 2gb var oem sürücüsü AMD Radeon (TM) R8 M445DX olarak tanıyor ama oem sürücüsünü kurunca pc ani donma ve çökmeler meydana geliyor amd resmi sitesinde a10 9600p apu olarak aratarak yükledim şuan driver yarım olarak yüklendi R7 M440 oldu R7 M340 ama sorun burada şu anda R5 ve R7 ayrı olarak çalışıyor ve uygulamalarda ve oyunlarda sorun yaşıyorum örneğin oyunlarda Dual Graphic çalışmıyor İtunes da yazı fontları yok ve bazı oyunlarda driver yüklü değil olarak hata mesajı gösteriyor sorum şu hangi sürümü yüklemeliyim?
Oem Driver : Sistemi Bozuyor Sürümü:17.7
AMD Driver : Yanlış kurulum yapıyor Sürümü:21.2.3 (21.2.3 den başlayarak 18.1.1 e kadar her sürümü denedim sorun hep aynı)
Ürün No :W7A91EA#ABD
Lütfen a10 9600p apu driverı kurmalısın demeyiniz zaten o kuruludur.
03-05-2021 06:50 AM
Hey @GoAsTXanx
Hope your doing fine!
Thank you for visiting our English HP Support Community. We are only able to reply to posts written in English. To insure a quick response it would be advisable to post your question in English.
Thank you for your understanding.
Regards.
HP Support Community Moderator