cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
mbe86
New member
6 5 -1 0
Message 1 of 57
28,751
Flag Post

Problems with EliteBook 840 G3

HP Recommended
EliteBook 840 G3
Microsoft Windows 7 (64-bit)

I've just deployed a brand new HP EliteBook 840 G3 using SCCM.

 

BIOS has been update to v1.04 and I am using the driver pack sp73204.

 

On first login I got an UAC prompt for a HD Audio driver, which is not supposed to happen.

 

I have enabled the LAN / WLAN switching option in BIOS which is not working as both WLAN and LAN are active.

0 Kudos
56 REPLIES 56
john-wolf
Level 1
10 10 0 0
Message 2 of 57
Flag Post
HP Recommended

Same fault here, UAC prompt on first logon, any solution ?

0 Kudos
mbe86
Author
New member
6 5 -1 0
Message 3 of 57
Flag Post
HP Recommended

It seems that the LAN / WLAN switching is working after installing the bluetooth driver.

0 Kudos
john-wolf
Level 1
10 10 0 0
Message 4 of 57
Flag Post
HP Recommended

Sorry i wasen't clear enought, i am talking about the Conexant SmartAudio HD prompt after the first user log-in , how did you solved this ?

0 Kudos
mbe86
Author
New member
6 5 -1 0
Message 5 of 57
Flag Post
HP Recommended

I did not resolve it, I was referring to the LAN / WLAN switching issue.

0 Kudos
john-wolf
Level 1
10 10 0 0
Message 6 of 57
Flag Post
HP Recommended

Allright I will go and ask my HP Technical Responsible, so I was hoping to find a soluiton here.

0 Kudos
th3_gh0st
New member
5 4 0 0
Message 7 of 57
Flag Post
HP Recommended

Count me in to this also! Have spooken with HP and they asked me gently to update to BIOS v.1.07 (?), but that BIOS is nowhere to be found. The latest one is v.1.04 and that solved one of the problems we are facing with this one.

 

We are still facing the issue with the LAN/WLAN autoswitch not working proper, and yes, we have the Bluetooth driver installed.

0 Kudos
KrilleKill
New member
2 2 0 2
Message 8 of 57
Flag Post
HP Recommended

Me too have the same problem on Windows 7 x64. The lan/wlan switching doesnt work, all drivers and BIOS are up to date. Also the wireless button only switches off and on bluetooth, wireless remains active. This can only be done with HP Connection Manager.

0 Kudos
th3_gh0st
New member
5 4 0 0
Message 9 of 57
Flag Post
HP Recommended

The fix for us was to replace the malfunctioning G3 with a brand new one. Then the autoswitch was working fine!

0 Kudos
john-wolf
Level 1
10 10 0 0
Message 10 of 57
Flag Post
HP Recommended

How did you fix the UAC Prompt on first login with the Audio driver

0 Kudos
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation