cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
  • ×
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.Windows 11 Support Center.
  • post a message
  • ×
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.Windows 11 Support Center.
  • post a message
Archived This topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
mission10
Level 3
17 8 3 2
Message 1 of 3
999
Flag Post

Solved!

@ character not working in Edge browser logon or any field when using Lap Dock with Elite x3

HP Recommended

Hello...

 

Many login accounts in the WWW are based on mail address as user name and password.

 

When I am using the Lap Dock (German keyboard layout) for logging in to any account via the Edge browser from the HP Elite x3 it is not possible to enter the @ character (AltGr +q).


The same issue happens in any field (url, comment etc. field) and the Edge browser is not usable anymore for a longer time until the cursor is coming back. So currently the Lap Dock in combination with editing fields in Edge is not usable at all whenever the @ character is needed.

 

However there is no problem to enter the @ character via Lap Dock into the Cortana search field or into any office document or when using the software keyboard on the HP Elite x3 directly.

 

In my opinion this problem is either caused by the Lap Dock itself or it is a bug in the Edge browser in combination with the Lap Dock.

 

In any case this issue is very annoying and needs to be fixed urgently.

 

May I ask if somebody could test this behaviour (in best case with a German Lap Dock keyboard) and to confirm?
In the meanwhile I will try to find again a responsible developer.

 

Thanks a lot for your help!
mission10

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
mission10
Author
Level 3
17 8 3 2
Message 3 of 3
Flag Post
HP Recommended

Finally fixed!

 

After installing the Windows 10 Mobile Creators Update yesterday the issue disapeared and the @ character finally is working on the Lap Dock.

 

However I am not 100% sure whether the Windows Update or the latest Lap Dock firmware 8.0.12 has fixed it.

 

Cheers,

mission10

View solution in original post

Was this reply helpful? Yes No
2 REPLIES 2
gordjudd
New member
1 1 0 0
Message 2 of 3
Flag Post
HP Recommended

Hello

I have the German keyboard Lap Dock and can confirm the same problematic behavior in Edge. I guess it must be a software or firmware bug

Was this reply helpful? Yes No
mission10
Author
Level 3
17 8 3 2
Message 3 of 3
Flag Post
HP Recommended

Finally fixed!

 

After installing the Windows 10 Mobile Creators Update yesterday the issue disapeared and the @ character finally is working on the Lap Dock.

 

However I am not 100% sure whether the Windows Update or the latest Lap Dock firmware 8.0.12 has fixed it.

 

Cheers,

mission10

Was this reply helpful? Yes No
Archived This topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation