cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
videobruce
Level 3
50 41 1 0
Message 1 of 18
2,006
Flag Post

Solved!

Borad Options doesn't show the drop down box

HP Recommended
Using the "Board Options", when I hover over, it responds to the hover, but the drop down box doesn't show. When I validate any page here, as usual with sites that have problems, it fails validation. On this page as I type, validation returns 87 errors!!______ See for yourself; http://validator.w3.org/________ or here; http://www.htmlhelp.com/tools/validator/_______ I only use Opera. It is a W3C complaint browser that follows W3C standards. Something Idiot Exploiter will never do. Anything goes with IE.
0 Kudos
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 16 of 18
Flag Post
HP Recommended

And the forum sees my paragraphs as it should of. :generic:

View solution in original post

0 Kudos
17 REPLIES 17
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 2 of 18
Flag Post
HP Recommended
The other problem is you can't edit your post and the sentences all run together. The links are good, you just have to C&P the actual link without the underline.
0 Kudos
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 3 of 18
Flag Post
HP Recommended
 
0 Kudos
WendyM
Level 7
1,018 917 21 140
Message 4 of 18
Flag Post
HP Recommended

For the drop down menus, got to My Settings > Preferences > Display and then uncheck "Display menus when I mouse over them". This will make it so you have to click on "Board Options" for the drop down to appear and may work better.

Wendy M - HP Support Forums Moderator

Click the Kudos star as a way to say "thank you" for helpful posts.
Be sure to come back and click the 'Accept as Solution' button on the post that solved your issue - it may help someone else.

Rules of Participation

0 Kudos
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 5 of 18
Flag Post
HP Recommended
Nope. Still doesn't work. For whomever is the webmaster, he best fix the problems on his site first.
0 Kudos
DexterM
Level 10
4,502 4,478 304 1,049
Message 6 of 18
Flag Post
HP Recommended
I feel your pain. I've been using Opera for a very long time. The forum is not fully compatible with Opera. I'm having to resort to viewing it with Firefox as I'm simply missing out on too many options when viewing it with Opera. It was working fine before a recent forum update. Hope it gets fixed.
I am an ex-HP Employee. Currently inactive on the forum.
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 7 of 18
Flag Post
HP Recommended
THANK YOU VERY MUCH!!!! Anytime I have trouble with I site, the first thing I do is validate the page by a simple right click and choose "Validate", That takes me to the W3C validation page. EVERY TIME, the page fails, usually terrible. I see counts in the hundreds on some pages. Where do these companies get these IT idiots from? M$??___________Is this a Java issue?
0 Kudos
DexterM
Level 10
4,502 4,478 304 1,049
Message 8 of 18
Flag Post
HP Recommended
I'm not sure where the issues exactly lies. I just feel that the code was written with IE compatibility in mind, considering that it's IE that is widely used. I do hope that more and more web devs give more importance to W3C standards. Also, I think this is not HP's fault, but rather it's Lithiums fault.
I am an ex-HP Employee. Currently inactive on the forum.
0 Kudos
videobruce
Author
Level 3
50 41 1 0
Message 9 of 18
Flag Post
HP Recommended
"the code was written with IE compatibility in mind"______That's where the problem is. Idiot Exploiter promotes sloppy code.__________Period!
0 Kudos
DexterM
Level 10
4,502 4,478 304 1,049
Message 10 of 18
Flag Post
HP Recommended
^^ Everyone knows that! 😄
I am an ex-HP Employee. Currently inactive on the forum.
0 Kudos
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation