cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
August_Fields
Level 3
36 34 0 4
Message 1 of 2
262
Flag Post

Solved!

On this forum's website, I have to click signup/signin multiple times before it does it

HP Recommended
Obelisk 875-0060
Microsoft Windows 10 (64-bit)

When I vist this website and click login/signup frequently it doesn't do anything. It's as if I'm visiting the website without having already created a login, but then after several tries clicking the same field, it comes up with my username. During the first several clicks, my browser (chrome) finishes showing the loading circle and I get the hp favicon, but I'm still not signed in. Only after repeated tries does it show my username, which lets me know it has signed me in.

 

I have whitelisted this site in my adblocker which is usually what causes these kinds of problems. Anybody got any ideas?

Obelisk 875-0060 , Edoras H370 chipset 84FD , Core I7-8700 , Nvidia Geforce GTX 1070 , WIN10 Home 1909 Build 18363.836
1 REPLY 1
Paul_Tikkanen
Level 21
Level 21
130,910 121,087 19,874 30,398
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

Hi:

 

We are all having that problem, and the forum folks are aware of it.

 

They just haven't gotten around to figuring out what the issue is yet.

 

It has been going on for at least two weeks now.

 

I had to click on the sign in button at least a half dozen times just now in order to log in.

Warning Be alert for scammers posting fake support phone numbers and/or email addresses on the community. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on "Flag Post".
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation