cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Dorian_Mohamed
New member
3 2 0 0
Message 1 of 5
261
Flag Post

Solved!

Problem with Graphics Cards

HP Recommended
PC HP ProDesk 400 G4
Microsoft Windows 10 (64-bit)

Hi, I'm having trouble connecting a GT 730 2GB PCIE graphics card to an HP 400 G4 computer. When you connect the board to the computer it starts but does not give image. Try to use all video outputs but the result is the same. Also try changing some settings in the BIOS and the problem persists.
Can you give me a hand?
From already thank you very much.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Paul_Tikkanen
Level 21
Level 21
135,129 124,485 20,718 31,809
Message 2 of 5
Flag Post
HP Recommended

Hi:

 

Yes, you have to change two BIOS settings when you install a graphics card that did not come from HP...

 

See this link for the settings to change.  Your BIOS setup will probably be different than what the illustrations show, but the settings would be the same ones to change.

 

https://support.hp.com/us-en/document/c03653200/

View solution in original post

Was this reply helpful? Yes No
4 REPLIES 4
Paul_Tikkanen
Level 21
Level 21
135,129 124,485 20,718 31,809
Message 2 of 5
Flag Post
HP Recommended

Hi:

 

Yes, you have to change two BIOS settings when you install a graphics card that did not come from HP...

 

See this link for the settings to change.  Your BIOS setup will probably be different than what the illustrations show, but the settings would be the same ones to change.

 

https://support.hp.com/us-en/document/c03653200/

View solution in original post

Was this reply helpful? Yes No
Dorian_Mohamed
Author
New member
3 2 0 0
Message 3 of 5
Flag Post
HP Recommended

Thanks Paul, I already tried that change but the problem persists. Do you know any other recommendations I can try?

 

Thank you

Tags (1)
Was this reply helpful? Yes No
Paul_Tikkanen
Level 21
Level 21
135,129 124,485 20,718 31,809
Message 4 of 5
Flag Post
HP Recommended

You're very welcome.

 

Unfortunately, I do not.

 

That model card should work just fine in your PC with legacy mode enabled, secure boot disabled.

 

Can you test the card in another model PC to see if it works?

 

I have the same card in an old HP 8200 Elite CMT from 2011 and it works just fine.

Was this reply helpful? Yes No
Dorian_Mohamed
Author
New member
3 2 0 0
Message 5 of 5
Flag Post
HP Recommended

Thanks, I could make the team work. I had to do a default reset of all the settings and then I put the indicated and it worked correctly.

Then I was trying to run the device on an HP 400 G5 with this configuration but it was not yet possible.

Thank you.

Was this reply helpful? Yes No
Warning Be alert for scammers posting fake support phone numbers and/or email addresses on the community. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on "Flag Post".
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation