cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
luisgotbars
New member
1 0 0 0
Message 1 of 2
278
Flag Post

VFIO error in HP ML30 GEN 9

HP Recommended
HP ML30 GEN9
Linux

Hello,

 

I am using SLES 12 OS and I am trying to bind a PCIe device using PCIe Passthrough solution. When I complete the binding operation, after one minute, the machine's fans start to work very fast, the healt led turns red and blinks and after some minutes, it turns again green.

 

On the other hand, the GUI of the OS became very unresponsive, I could not even complete simple commands like "ls" or "lspci", so I had to restar the machine manually.

 

Do you know if I need to update or do something with the machine in order to achieve this PCIe Passthrough goal?

 

Techincal data of the machine:

HP Proliant ML30 Gen9

BIOS Version: V23 v2.00 (01/17/2017)

System Memory: 16GB

1 Processor(s) detected, 4 total cores enabled, Hyperthreading is enabled.

Proc 1: Intel (R) Xeon (R) CPU E3-1270 v5 @ 3.60GHz.

0 Kudos
1 REPLY 1
Paul_Tikkanen
Level 21
Level 21
130,048 120,225 19,682 30,081
Message 2 of 2
Flag Post
HP Recommended

Hi:

 

You may also want to post your question on the HPE Community Support Forum -- ML Servers section...

 

https://community.hpe.com/t5/ProLiant-Servers-ML-DL-SL/bd-p/itrc-264#.WQx46-Q2y9I

0 Kudos
ArchivedThis topic has been archived. Information and links in this thread may no longer be available or relevant. If you have a question create a new topic by clicking here and select the appropriate board.
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation