cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AlamakZG6
New member
4 3 0 0
Message 1 of 7
529
Flag Post

ZCentral Connect via LAN Issues

HP Recommended
HP Z4 G4 WorkStation
Microsoft Windows 10 (64-bit)

Dear All,

 

I am not able to connect my workstation HP Z4 G4 WorkStation via Thin Client locally. This was my first time to use ZCentral Remote Boost and  It's always struck at authorization step.

 

Could you please help and guides? Thanks a lot.

HP Workstation Sender.png

 

WorkstationWorkstation

 

 

6 REPLIES 6
KellyRGS
Level 7
Level 7
579 571 46 59
Message 2 of 7
Flag Post
HP Recommended

What OS do you have on your Thin Client, and what model is your Thin Client?  Are you using the most current release of Remote Boost on both sender and receiver?  Easy Login starts with prompting for username and password at the beginning of a connection, and then takes you right into the desktop, no need to log in again.  Are you getting any other error messages?

I am an HP employee.
0 Kudos
AlamakZG6
Author
New member
4 3 0 0
Message 3 of 7
Flag Post
HP Recommended

Hello, 

 

My Thin Client Model is T730 with W10Enterprise2016 LTSB and installed most current release of Remote Boost on both sender and receiver.

 

I am not getting any error messages in particular, in fact getting "authorizing" in Thin client for more that 30 mins and nothing happen and not going to next steps.

 

Regards about Remote Boost Software installation, I didn't set up anything on both sender and receiver end. From receiver (thin client), I just type local IP and connect and this happened. Do I need to set up anything?

 

Thanks.

0 Kudos
KellyRGS
Level 7
Level 7
579 571 46 59
Message 4 of 7
Flag Post
HP Recommended

Let me see if I can reproduce.  Are you using the Easy-Login that you have enabled in your screen shot? 

Do you actually ever get to the sender?

Are you able to ping the sender from the receiver without issue?

Can you use something like Remote Desktop to connect, does that work?

I am an HP employee.
0 Kudos
AlamakZG6
Author
New member
4 3 0 0
Message 5 of 7
Flag Post
HP Recommended

Dear,

 

Yes, I am using Easy-login. I managed to get sender as after connect Sender is asking me Username/Password (as photos) below. After I typed in, I always stuck at "Authorizing step". No I didn't use RDP before and I didn't enable RDP on Sender machine.

 

Thanks a lot your helps.

 

1. Accepted Certificates

AlamakZG6_0-1614261075918.png

 

2. Authorizing

AlamakZG6_1-1614261115644.png

 

 

0 Kudos
AlamakZG6
Author
New member
4 3 0 0
Message 6 of 7
Flag Post
HP Recommended

Dear Experts,

 

Any helps, please?

0 Kudos
KellyRGS
Level 7
Level 7
579 571 46 59
Message 7 of 7
Flag Post
HP Recommended

Thank you for the screen shots, and additional info.  Apology for the delay in getting back on the forum.

I am an HP employee.
0 Kudos
Warning Be alert for scammers posting fake support phone numbers and/or email addresses on the community. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on "Flag Post".
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation