Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
We have new content about printers, Click here to check it out!
Common problems for Connectivity Issues
We would like to share some of the most frequently asked questions about Printer Wi-Fi, Connectivity Issues and Offline Status. Check out this link: HP printer is offline or unavailable.
HP Recommended
HP LaserJet 2300dn Printer
Microsoft Windows 10 (64-bit)

stary firmware.pngchyba karty.pngJ680n starý firmware.JPGJ680n chyba.JPGDobrý den, 

prosím mám k Vám prosbu sehnal jsem z Ameriky spíš do sbírky printservery

HP Jetdirect J2555A

HP Jetdirect J6058A WiFi

U prvního printserveru je závada 

I/O karta není připravena 02 Lan Error - Internal Loopback
nějaká chyba číslo 02 interní chyba vnitřní smyčky
viz obr.
Prosím šlo by tento printserver nějak opravit nebo je to na vyhození- přišel mě z Ameriky zatavená krabice v celofánu a vadný.

Dále u druhého WiFi print serveru ten teda v celku dobře fungoval až na to že má typ šifrování pouze WEP - jak prosím docílit aby měl šifrování i WPA? V návodu je uvedeno i WPA- viz obr. proč to tam teda je když ta možnost tam není možná navolit?

Takže na základě toho že tam nebyla ta možnost WPA jsem v tom změnil že to bude fungovat že by šlo aktualizovat firmware z U25.39 myslel jsem že to půjde.

Samozřejmě to nešlo ani přes HP Web admin ani když jsem zadal IP adresu toho serveru- napsalo to že certifikát zabezpečení je neplatný či co a nepustil mě to vůbec na tu IP adresu toho serveru ani ve Windows 10, ani ve Windows XP až nějakým způsobem to šlo ve Windows 2000 tak jsem normálně stáhl ten soubor a dal aktualizaci firmwaru samozřejmě to nic nedělalo asi jsem to nechal tak, pak to odpojil od pc vypnul tiskárnu a zapnul a už to nenajelo už se nedá přihlásit ani na tu IP adresu toho serveru ani na hpsetup na tovární nastavení nenajde na ten server. 
Vytisknul jsem stránku kde je ten JetDirect v té tiskárně a už to tam nahoře píše:

Už je tam sice firmware 25.39 co jsem chtěl nové ale píše to

Neúplný F/W – nutno stáhnout
Nekompletní - musí se stáhnout- viz obr.

Tak mám k Vám prosbu co s tím mám dělat, a nebo jestli to k Vám poslat na přeinstalaci toho firmwaru- já se do toho nedostanu.
Jsem to měl více méně do sbírky a zdechlo mě to prosím o radu. Nebo prosím na koho se mám s tím obrátit?

Mockrát Vám děkuji
Radovan

Dobrý den,
prosím, mám na Vás prosbu. Tiskové servery z Ameriky jsem dostal spíše do sbírky

HP Jetdirect J2555A
https://www.ebay.com/… 879

HP Jetdirect J6058A WiFi

https://www.worthpoint.com/… 388

Došlo k problému s prvním tiskovým serverem

I/O karta není připravena 02 Lan Error - Interní zpětná smyčka
nějaká chyba číslo 02 vnitřní chyba smyčky
viz obr.
Prosím, dal by se tento tiskový server nějak opravit nebo je k vyhození - přišel mi z Ameriky v zatavené celofánové krabici a vadný.

Navíc s druhým WiFi tiskovým serverem to fungovalo jako celek dobře, až na to, že má pouze typ šifrování WEP - jak mohu dosáhnout toho, aby měl také šifrování WPA? V návodu je uvedeno i WPA - viz obrázek, tak proč to tam je, když tam nejde vybrat možnost?

Takže na základě toho, že nebyla možnost WPA, jsem si myslel, že to půjde a zjistil jsem, že by bylo možné aktualizovat firmware z U25.35 na U 25.39, myslel jsem, že to půjde.

Samozřejmě to nefungovalo ani přes HP Web admin, ani když jsem zadal IP adresu serveru - psalo to, že bezpečnostní certifikát je neplatný nebo co a nepustilo mě to na IP adresu serveru na vsechno ani ve Windows 10 ani ve Windows XP dokud to nejak nefungovalo ve Windows 2000 tak jsem si ten soubor normalne stahnul a dal aktualizaci Firmwaru, samozrejme nic nedela, nechal jsem to tak asi pul hodiny, pak jsem se odpojil to z PC, vypnula tiskárnu a zapnula a už se nenačetla, ani na hpsetup v továrním nastavení se nejde přihlásit na IP adresu serveru, ten server nenajde.
Vytiskl jsem stránku, kde je JetDirect v této tiskárně a už je nahoře:

Sice už je firmware 25.39, chtěl jsem nový, ale píše to

Incomplete F/W - Must download
Incomplete - nutno stáhnout - viz obr.

Tak mám na vás prosbu, co s tím mám dělat, nebo vám to mám poslat na přeinstalaci firmwaru - nemůžu se do toho dostat.
Měl jsem to víceméně ve sbírce a už mě to nebaví, prosím o radu. Nebo prosím na koho se mám s tím obrátit?

Radovane moc děkujiJ680n chyba.JPGJ680n starý firmware.JPGJ680n zabezpečení.JPGJ2555A chyba.JPG

† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.