-
×InformationNeed Windows 11 help?Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
Windows 11 Support Center. -
-
×InformationNeed Windows 11 help?Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
Windows 11 Support Center. -
- HP Community
- Printers
- Printer Wireless, Networking & Internet
- HP JetDirect Card J2555A Error, HP Jetdirect 680n Error

Create an account on the HP Community to personalize your profile and ask a question
08-02-2022 05:18 PM - edited 08-03-2022 05:10 PM
Dobrý den,
Dobrý den,
prosím, mám na Vás prosbu. Tiskové servery z Ameriky jsem dostal spíše do sbírky
HP Jetdirect J2555A
https://www.ebay.com/… 879
HP Jetdirect J6058A WiFi
https://www.worthpoint.com/… 388
Došlo k problému s prvním tiskovým serverem
I/O karta není připravena 02 Lan Error - Interní zpětná smyčka
nějaká chyba číslo 02 vnitřní chyba smyčky
viz obr.
Prosím, dal by se tento tiskový server nějak opravit nebo je k vyhození - přišel mi z Ameriky v zatavené celofánové krabici a vadný.
Navíc s druhým WiFi tiskovým serverem to fungovalo jako celek dobře, až na to, že má pouze typ šifrování WEP - jak mohu dosáhnout toho, aby měl také šifrování WPA? V návodu je uvedeno i WPA - viz obrázek, tak proč to tam je, když tam nejde vybrat možnost?
Takže na základě toho, že nebyla možnost WPA, jsem si myslel, že to půjde a zjistil jsem, že by bylo možné aktualizovat firmware z U25.35 na U 25.39, myslel jsem, že to půjde.
Samozřejmě to nefungovalo ani přes HP Web admin, ani když jsem zadal IP adresu serveru - psalo to, že bezpečnostní certifikát je neplatný nebo co a nepustilo mě to na IP adresu serveru na vsechno ani ve Windows 10 ani ve Windows XP dokud to nejak nefungovalo ve Windows 2000 tak jsem si ten soubor normalne stahnul a dal aktualizaci Firmwaru, samozrejme nic nedela, nechal jsem to tak asi pul hodiny, pak jsem se odpojil to z PC, vypnula tiskárnu a zapnula a už se nenačetla, ani na hpsetup v továrním nastavení se nejde přihlásit na IP adresu serveru, ten server nenajde.
Vytiskl jsem stránku, kde je JetDirect v této tiskárně a už je nahoře:
Sice už je firmware 25.39, chtěl jsem nový, ale píše to
Incomplete F/W - Must download
Incomplete - nutno stáhnout - viz obr.
Tak mám na vás prosbu, co s tím mám dělat, nebo vám to mám poslat na přeinstalaci firmwaru - nemůžu se do toho dostat.
Měl jsem to víceméně ve sbírce a už mě to nebaví, prosím o radu. Nebo prosím na koho se mám s tím obrátit?
Radovane moc děkuji