• ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
  • ×
    Information
    Windows update impacting certain printer icons and names. Microsoft is working on a solution.
    Click here to learn more
    Information
    Need Windows 11 help?
    Check documents on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes.
    Windows 11 Support Center.
  • post a message
Guidelines
The Poly Video Conferencing Knowledge Base is live! We look forward to helping you with common issues and troubleshooting advice!
HP Recommended

Hi all,

 

I've a trouble to make a correct conference between my HDX600 with the latest firmware V3.1.xxx and a vidyogateway based on a H323 Call.

 

When i call the vydiogateway, the connection is etablished properly, but the vydio's user on the remote site are not able to view my video and sound. On my hdx i've correctly see the both system Polycom and Vydio.


My hdx is behind a Fortinet Firewall with H323 capability, for me all the needed TCP and UDP ports is open, and the same on the vydio site.

I've tested also to change in hdx options , lan setting, use nat transversal, Firewall ... etc, no change, it doesn't work

 

To complete my trouble, yesterday, i'm testing the polycom free software from the appstore on my iphone, redo the test, and we'e able to have a normal visioconference with video and sound.

 

Do you sone ideas about my trouble ?

 

Thanks Team

 

Best regards,

4 REPLIES 4
HP Recommended

Re,

 

A new information in this case i'm able to do VidyoGateway and Polycom RMX2000.

 

So it's possible for you to make Point to Point Call between a HDX6000 and a VidyoGateway ?

 

 

HP Recommended

Have you by chance seen this work with past software, like 3.0.5?

HP Recommended

Hi all, for your information it's a bug with the latest release 3.1x. and vidyo Gateway.

 

there'is two solutions to correct this troube:

 

1/ Uograde Vidyo Gateway to Version 2.2.0.309 (it's work normally but i don't have too much to test it).

 

or

 

2/ downgrader HDX Codec to older version (for exemple: it's working perfectly between Release - 3.0.5-22695 and vidyo gateway  2.1.3(14)

 

Hope this reply help us for the future.

 

Djé

HP Recommended

Hello Dje,

welcome to the Polycom Community.

In order to track and verify this please work with Polycom support directly.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

------------------------------------------------
Notice: I am an HP Poly employee but all replies within the community are done as a volunteer outside of my day role. This community forum is not an official HP Poly support resource, thus responses from HP Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
If you need immediate and/or official assistance for former Poly\Plantronics\Polycom please open a service ticket through your support channels
For HP products please check HP Support.

Please also ensure you always check the General VoIP , Video Endpoint , UC Platform (Microsoft) , PSTN
† The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the <a href="https://www8.hp.com/us/en/terms-of-use.html" class="udrlinesmall">Terms of Use</a> and <a href="/t5/custom/page/page-id/hp.rulespage" class="udrlinesmall"> Rules of Participation</a>.